Blogabonnement afsluiten

Blogabonnement afsluiten? Inclusief contentplanning en zoekwoordenonderzoek.

Blog   •   18 februari 2021

Helemaal blij ben ik om dit nieuws aan te kondigen, want ik heb een nieuw aanbod in mijn diensten opgenomen… het blogabonnement! Kies je ervoor om een abonnement af te sluiten, dan weet je precies welk bedrag jij maandelijks kwijt bent voor het laten schrijven van blogposts. Daarnaast brengt het abonnement ook nog andere voordelen met zich mee. Ben je benieuwd welke? Ik vertel het je graag.

Waarom een blogabonnement

Natuurlijk kun je mij, wanneer het jou uitkomt, periodiek de opdracht geven om een blogbericht voor jouw bedrijf te schrijven. Helemaal wanneer jij exact weet wat de onderwerpen van de blogs moeten worden, wanneer je ze wilt plaatsen en het niet erg vindt om ermee bezig te zijn.

Weet jij echter niet zo goed wat de onderwerpen van de blogs moeten worden?
Wil jij het online plaatsen van de blogs ook liever uitbesteden?
Wil je dat er periodiek – bijvoorbeeld één keer in de week of maand – een blog verschijnt?

Dan is een blogabonnement afsluiten een slimme keus.

Voordelen blogabonnement afsluiten

Het hebben van een abbo brengt verschillende voordelen met zich mee. Op de eerste plaats is het natuurlijk prettig dat je op voorhand exact weet wat je maandelijks kwijt bent aan het periodiek laten schrijven van blogposts. Een ander groot voordeel is dat ik voor jou een zoekwoordenonderzoek uitvoer zodat ik – voordat er ook maar een letter wordt getypt – achterhaal waarnaar je (potentiële) klanten in Google zoeken. Op basis van de resultaten van dit onderzoek maak ik voor jou een contentplanning waarin de blogonderwerpen en publicatiedata vermeld staan. Keur jij de onderwerpen goed? Het enige dat je nu nog moet doen is… niets. De berichten zullen op de afgesproken data online verschijnen.

* Wil jij de inhoud van de blogs eerst goedkeuren voordat ik ze plaats? Of plaats je de blogberichten liever zelf online? Beide opties behoren tot de mogelijkheden. In overleg is vrijwel alles mogelijk.

Meer informatie over mijn blogabonnementen

Zou je graag meer te weten komen over de verschillende soorten blogabonnementen die ik aanbied? Bekijk dan ook mijn pagina ‘blogs laten schrijven’ eens. Binnenkort zal ik ook een blog plaatsen over de werkwijze met betrekking tot de blogabonnementen en ingaan op de verschillende abonnementsvormen waaruit je kunt kiezen.

Welkom! In mijn blog lees je alles over tekstschrijven. Op zoek naar tips, informatie of inspirerende artikelen over het schrijven van (online) content? Iedere twee weken plaats ik een nieuw bericht.

Verzoekjes of opmerkingen?
Ik schrijf graag over dingen die jou interesseren. Laat het me weten: info@tekst-atelier.nl

Heb jij een onderneming en wil je ook graag een blog beginnen? Houd mijn blog dan in de gaten voor tips.

Geen tijd of inspiratie om zelf een blog bij te houden? Een tekstschrijver inhuren voor het schrijven van blogs is een waardevolle investering. Geef het uit handen en laat mij jouw online zichtbaarheid vergroten.