Project omschrijving

Top Webdesign

OVER DE OPDRACHTGEVER

Top Webdesign ontwerpt websites voor diverse soorten opdrachtgevers. Van schoonheidsspecialisten tot fysiotherapeuten en van makelaars tot bouwkundige constructeurs. Deze webdesigner behoort tot één van mijn vaste klanten. Samen creëren we betaalbare websites en webshops van hoge kwaliteit die hoog scoren in de zoekresultaten van Google.

Top Webdesign Rosmalen - Portfolio SEO teksten
WEBSITE TOP WEBDESIGN

DE OPDRACHT

Iedere opdracht is anders en vereist daarom een andere aanpak. Voor Top Webdesign schrijf ik zowel informele als formele teksten. Voor zowel webshops als websites. Teksten die erg gefocust zijn op SEO, maar ook creatieve teksten zoals blogs. Soms voer ik, voorafgaand aan het schrijven van de teksten, een zoekwoordenonderzoek uit. Vaak is dit niet nodig, omdat de klant zelf al heeft uitgezocht op welke woorden hij/zij wil scoren in Google.

  • SEO (web)teksten

  • Blogs

  • Productomschrijvingen webshop

  • Zoekwoordenonderzoek

ONZE SAMENWERKING

Inmiddels heb ik gezamenlijk met Top Webdesign al veel website-eigenaren blij mogen maken met hun nieuwe website. De websites die we samen produceren worden bovendien niet alleen gewaardeerd door zoekmachines, maar ook door websitebezoekers. Hierdoor stijgt niet alleen de toestroom van organisch verkeer, maar ook het conversiepercentage.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ SAMEN KUNNEN BEREIKEN?
EEN SUCCESVOLLE SAMENWERKING BEGINT BIJ HET EERSTE CONTACT.
Contact

Meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen?

SEO teksten laten schrijven
Creatieve teksten laten schrijven
Teksten laten herschrijven
Productomschrijvingen webshop

Liever je vraag direct stellen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur me een berichtje en ik neem binnen één werkdag contact met je op.