Project omschrijving

WEBSITE STUDIO BLIEK

Studio Bliek

OVER DE OPDRACHTGEVER

Studio Bliek is een vastgoedpresentatiebureau in Den Bosch. De kracht van Studio Bliek? Persoonlijk contact met de klant. Korte lijnen en duidelijke communicatie. Als opdrachtgever (makelaar) is het prettig om met één en dezelfde vastgoedfotograaf samen te werken, zodat je op elkaar ingespeeld raakt en elkaar leert kennen. Hierdoor is met elkaar communiceren eenvoudig en heb je aan een half woord genoeg. En dat, is de basis voor een succesvolle samenwerking.

DE OPDRACHT

De eigenaresse van dit jonge vastgoedpresentatiebureau wil SEO-waardige teksten die op een losse manier zijn geschreven. Informeel, maar niet te. Professioneel ogend, maar niet saai. De bovengenoemde kwaliteiten moeten duidelijk naar voren komen, want dit is haar unique selling point.

De opdracht: Het gaat om het schrijven en optimaiseren van de teksten op de website. Daarnaast zal ik op verzoek vastgoedbeschrijvingen schrijven.

  • SEO (web)teksten

HET RESULTAAT

De website van Studio Bliek ziet eruit om door een ringetje te halen. Het design spreekt ontzettend aan en is zowel tijdloos als eigentijds. De teksten die erop staan lezen lekker weg en worden gewaardeerd door de doelgroep.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ SAMEN KUNNEN BEREIKEN?
EEN SUCCESVOLLE SAMENWERKING BEGINT BIJ HET EERSTE CONTACT.
Contact

Meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen?

SEO teksten laten schrijven
Creatieve teksten laten schrijven
Teksten laten herschrijven
Productomschrijvingen webshop

Liever je vraag direct stellen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur me een berichtje en ik neem binnen één werkdag contact met je op.