Project omschrijving

Petticoat Trouble About pagina SEO teksten
WEBSITE PETTICOAT TROUBLE

Petticoat Trouble

OVER DE OPDRACHTGEVER

Petticoat Trouble is een nieuw modemerk dat zich richt op vrouwen die van online winkelen houden.
Ieder merk heeft tegenwoordig een zogenoemde ‘over ons’ pagina waarin het zichzelf introduceert en toen de website bijna was afgerond, was het tijd om deze pagina in te richten. De opdrachtgever kwam er toen achter dat het best lastig bleek om haar merk op papier voor te stellen. Om deze reden heeft zij samen met de webdesigner besloten dit uit te besteden aan een copywriter.

DE OPDRACHT

Voor Petticoat Trouble dien ik een ‘over ons’ pagina te schrijven waarin het merk wordt gepresenteerd. Het is een merk voor jonge vrouwen die zichzelf niet in een hokje laten proppen en niet houden van opsmuk. Daarnaast is het belangrijk naar voren te laten komen dat iedere vrouw bij dit nieuwe kledingmerk terecht kan, omdat het zowel trendy als tijdloze items aanbiedt voor iedere gelegenheid.

BENODIGDE SKILLS

Creatief tekstschrijven
Concept analyse

HET RESULTAAT

Petticoat Trouble is zeer tevreden met de ‘over ons’ pagina, omdat de tone-of-voice past bij de doelgroep en perfect verwoord waar het merk voor staat. De website en webshop zien er verder ontzettend professioneel uit en zijn bovendien gebruiksvriendelijk. Het merk heeft daarmee alles in huis om een succes te worden.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ SAMEN KUNNEN BEREIKEN?
EEN SUCCESVOLLE SAMENWERKING BEGINT BIJ HET EERSTE CONTACT.
Contact

Meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen?

SEO teksten laten schrijven
Creatieve teksten laten schrijven
Teksten laten herschrijven
Productomschrijvingen webshop

Liever je vraag direct stellen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur me een berichtje en ik neem binnen één werkdag contact met je op.