Project omschrijving

WEBSITE NOBBON

NOBBON

OVER DE OPDRACHTGEVER

NOBBON is een nieuw sieradenmerk dat zich afzet tegen de wegwerpindustrie door enkel sieraden van een hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Met haar handgemaakte sieraden van 14 karaat goud en 925 zilver, die bovendien aantrekkelijk geprijsd zijn, richt zij zich op zowel de nationale als internationale markt. De doelgroep bestaat uit werkende vrouwen die graag iets meer betalen voor kwaliteit.

DE OPDRACHT

De eigenaresse van NOBBON is ontzettend creatief, maar heeft geen affiniteit met het schrijven van teksten. Hierom heeft ze besloten een tekstschrijver in te huren voor het ontwikkelen van de Engelstalige content voor de website, webshop en Instagram.

Allereerst dien ik de ‘over ons’ pagina op te stellen en de productomschrijvingen voor de webshop te schrijven en plaatsen. In de toekomst dien ik ook alle productomschrijvingen voor de nieuwe sieraden te creëeren.

BENODIGDE SKILLS

Creatief tekstschrijven
Engels
Social media ervaring

HET RESULTAAT

De online presentatie van NOBBON ziet er in combinatie met de professioneel ogende website en foto’s fantastisch uit. De opdrachtgever is erg tevreden met de content die ik voor haar heb geschreven en nog steeds schrijf, omdat deze volgens haar perfect aansluit op de doelgroep.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ SAMEN KUNNEN BEREIKEN?
EEN SUCCESVOLLE SAMENWERKING BEGINT BIJ HET EERSTE CONTACT.
Contact

Meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen?

SEO teksten laten schrijven
Creatieve teksten laten schrijven
Teksten laten herschrijven
Productomschrijvingen webshop

Liever je vraag direct stellen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur me een berichtje en ik neem binnen één werkdag contact met je op.