Project omschrijving

Atelier Goldline

OVER DE OPDRACHTGEVER

Atelier Goldline is een goudsmederij in de Bossche binnenstad. Het atelier bestaat al xxx jaar en ontwerpt unieke gouden sieraden zoals verlovingsringen, trouwringen, oorbellen en assieraden. Begin 2018 heeft Goldline een nieuwe website met webshop laten bouwen, omdat zij van mening is dat het in het huidige digitale tijdperk onmogelijk is achter te blijven.

BEKIJK HIER DE WEBSITE EN WEBSHOP

WEBSITE GOLDLINE
WEBSHOP GOLDLINE

DE OPDRACHT

Voor atelier Goldline mag ik de teksten van de website herschrijven op basis van SEO. De teksten dienen op een informele manier te worden geformuleerd zonder al te veel poespas.

Naast de website dien ik ook de volledige webshop onder handen te nemen. Meer dan 900 sieraden moeten worden voorzien van een volledige, unieke productomschrijving, zodat bezoekers beter worden geïnformeerd en de stap om een aankoop te doen wordt verkleind. Alle productomschrijvingen worden door mij in WordPress geplaatst, zodat de opdrachtgever hier geen omkijken naar heeft.

BENODIGDE SKILLS

SEO-tekstschrijven
Creatief schrijven
Productomschrijvingen webshop
Wordpress

HET RESULTAAT

Atelier Goldline heeft nu een professioneel ogende website met prachtige foto’s en waardevolle content. De website bevat alle informatie over de diensten en producten die ze aanbieden. Klanten zijn erg te spreken over de nieuwe website, omdat deze er aantrekkelijk uitziet en enthousiasmeert. Om deze reden verwelkomt Goldline nu regelmatig nieuwe klanten in haar winkel, waardoor de naamsbekendheid en klantenkring groeit.

Het resultaat van de webshop is daarnaast ook prachtig. Ieder sieraad is voorzien van een unieke omschrijving, waardoor klanten alle producteigenschappen online kunnen bekijken. Omdat de sieraden van Goldline kostbaar zijn, komen mensen ze alsnog liever in de winkel bekijken dan dat ze deze online bestellen. Echter maakt dit voor Goldline niets uit. Het atelier merkt dat zij dankzij de nieuwe webshop meer nieuwe klanten over de vloer krijgt.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ SAMEN KUNNEN BEREIKEN?
EEN SUCCESVOLLE SAMENWERKING BEGINT BIJ HET EERSTE CONTACT.
Contact

Meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen?

SEO teksten laten schrijven
Creatieve teksten laten schrijven
Teksten laten herschrijven
Productomschrijvingen webshop

Liever je vraag direct stellen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur me een berichtje en ik neem binnen één werkdag contact met je op.