Project omschrijving

Daytrading Masterclass SEO landingspagina laten schrijven
WEBSITE DAYTRADING MASTERCLASS

Daytrading Masterclass

OVER DE OPDRACHTGEVER

Daytrading Masterclass is een eenmanszaak die zich nu al meer dan zes jaar bezighoudt met het handelen in aandelen op de Amerikaanse aandelenmarkt. De persoon achter Daytrading Masterclass is zo succesvol in het traden van stocks, dat hij er van kan leven. Sterker nog; hij verdient er ontzettend veel geld mee. Omdat hij deze kennis niet voor zichzelf wil houden, heeft hij de cursus Daytrading Masterclass opgericht. Tijdens deze cursus leert hij mensen zijn vak en laat hen meekijken tijdens een – voor hem normale – werkdag.

DE OPDRACHT

Daytrading Masterclass heeft reeds de content voor zijn website geschreven, maar wil deze graag na laten kijken op spelfouten en eventuele haperingen. Tevens geeft de opdrachtgever aan dat ik delen van de tekst – waar nodig – volledig op de schop mag gooien, zodat deze fijner wegleest en bezoekers eerder worden overtuigd en geënthousiasmeerd. De content moet bovendien geoptimaliseerd worden (SEO) zodat bezoekers de cursus eenvoudig via zoekmachines kunnen vinden.

BENODIGDE SKILLS

Landingspagina herschrijven
SEO-tekstschrijven

HET RESULTAAT

De landingpagina van Daytrading Masterclass is door mij volledig nagekeken. De spelfouten die ik tegenkwam zijn verwijderd en niet goed lopende zinnen herschreven. Tevens heb ik gedeeltes van de tekst aangepast, omdat er dubbele informatie in voorkwam en deze hierdoor langdradig werd. De  landingspagina ziet er nu professioneel uit, waardoor deze gereed is om gelanceerd te worden en de opdrachtgever is zeer tevreden met het eindresultaat.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ SAMEN KUNNEN BEREIKEN?
EEN SUCCESVOLLE SAMENWERKING BEGINT BIJ HET EERSTE CONTACT.
Contact

Meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen?

SEO teksten laten schrijven
Creatieve teksten laten schrijven
Teksten laten herschrijven
Productomschrijvingen webshop

Liever je vraag direct stellen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur me een berichtje en ik neem binnen één werkdag contact met je op.