Project omschrijving

Be a Diva

OVER DE OPDRACHTGEVER

Be a Diva is een kledingmerk speciaal voor tienermeisjes. De website bestaat uit een prachtige webshop met professioneel ogende foto’s en een blog. De eigenaresse van dit tienermerk besteedde het ontwikkelen en up-to-date houden van de website uit aan een webdesigner. Deze was hierom ook verantwoordelijk voor het creëren van unieke blogposts. Omdat de website-ontwikkelaar liever bij haar eigen vakgebied bleef, benaderde ze mij voor het schrijven van de blogs.

DE OPDRACHT

Voor de blog van Be a Diva dien ik twee maal per maand een amuserende blogpost te schrijven. De blogs kunnen over allerlei onderwerpen gaan, zolang het interessant is voor de doelgroep tienermeisjes.

BENODIGDE SKILLS

Creatief schrijven
Verdiepen in de laatste trends
Verdiepen in de doelgroep tienermeisjes

HET RESULTAAT

Circa een half jaar heb ik met veel plezier de blogposts voor dit vrolijke tienermerk mogen schrijven. De opdrachtgever was tevreden met de artikelen en ontving van haar klanten regelmatig leuke reacties. De eigenaresse van dit tienermerk besloot na een tijd te stoppen, omdat ze haar aandacht wilde richten op haar andere webshop Petticoat Trouble. Hierdoor is de webshop niet meer online.

De artikelen die ik heb geschreven gingen over de laatste trends op het gebied van mode, haar en make-up. Mijn teksten baseerde ik naast de laatste ontwikkelingen ook op actuele gebeurtenissen en feestdagen.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ SAMEN KUNNEN BEREIKEN?
EEN SUCCESVOLLE SAMENWERKING BEGINT BIJ HET EERSTE CONTACT.
Contact

Meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen?

SEO teksten laten schrijven
Creatieve teksten laten schrijven
Teksten laten herschrijven
Productomschrijvingen webshop

Liever je vraag direct stellen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur me een berichtje en ik neem binnen één werkdag contact met je op.