Project omschrijving

WEBSITE CURANOVIS

Curanovis

OVER DE OPDRACHTGEVER

Curanovis Gezinsbegeleiding richt zich op gezinnen die zowel kort- als langdurende ondersteuning en zorg nodig hebben.
Eefje Kuijken is de persoon achter Curanovis. Geheel zelfstandig zette zij de website van haar onderneming op, maar merkte snel dat het lastig was haar gedachtes schriftelijk te verwoorden. Daarnaast vond ze het moeilijk niet in vakjargon te praten, waardoor het voor leken ingewikkeld was de teksten op haar website volledig te begrijpen. Op haar verzoek heb ik daarom de content van de website herschreven en geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Haar website leest nu prettig weg en is geschreven in heldere taal.

DE OPDRACHT

De eigenaresse van Curanovis stelde zelf de content van haar website op, maar was hierover niet 100% tevreden. Ze besloot op zoek te gaan naar een tekstschrijver die de teksten kon herschrijven en optimaliseren; daar kwam ik in beeld. De teksten heb ik herschreven en vereenvoudigd, waardoor de lezer zijn aandacht beter vast kan houden en niet wordt afgeleid door onnodige toevoegingen. Ook zijn de teksten geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google.

BENODIGDE SKILLS

SEO-tekstschrijven
Teksten vereenvoudigen

HET RESULTAAT

De content van de website is volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google. Om deze reden scoort de website hoog in de zoekresultaten als het gaat om gezinsbegeleiding in de regio Den Bosch. De bezoekers van de website geven aan dat de tekst in heldere taal is geschreven, waardoor veel vragen die zij over PBG begeleiding hebben, worden beantwoord. Het gevolg is dat Curanovis via de website een aantal nieuwe klanten heeft opgedaan.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ SAMEN KUNNEN BEREIKEN?
EEN SUCCESVOLLE SAMENWERKING BEGINT BIJ HET EERSTE CONTACT.
Contact

Meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen?

SEO teksten laten schrijven
Creatieve teksten laten schrijven
Teksten laten herschrijven
Productomschrijvingen webshop

Liever je vraag direct stellen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur me een berichtje en ik neem binnen één werkdag contact met je op.